Book Me

Boek een shoot

Laat je gegevens achter en ik kom zo snel mogelijk bij je terug.

  Tips

  Hoe maak je een contentplanning?

  Herken jij jezelf hierin? Je komt thuis van een drukke werkdag en bent compleet vergeten dat je nog op je social media moet posten.

  Social media kan heel wat tijd in beslag nemen. Een succesvol social media account vereist een zorgvuldige contentplanning. Het is een handig hulpmiddel om overzicht te krijgen van wat je op je social media gaat plaatsen. Dit scheelt je heel wat werk en stress, aangezien je van tevoren weet welk bericht je kan maken.

  Tip 1: Bepaal jouw focus/doelen

  Naast je klanten gelukkig maken, wil je natuurlijk ook groeien op social media. Daarom is het belangrijk om voor je eigen doelen te maken. Om deze doelen te halen heb je een focus nodig, zodat je weet wie of wat je wilt bereiken.

  Tip 2: Weg met last-minute posten!

  Je hebt het waarschijnlijk al eens meegemaakt dat je je ineens bedenkt dat je nog geen post hebt geplaatst. Oh nee! Wat nu? Wat kan ik posten? Vaak zorgt dit ervoor dat je posts hiermee niet veel gaan opleveren.

  Denk zeker na op langere termijn, anders haal je toch niet voldoende uit de posts die je last-minute opstelt. Als je op voorhand een planning hebt met mogelijke ideeën, heb je niet meer het gevoel dat je nog snel iets moet maken. Weg met die stress dus!

  Tip 3: Bedenk leuke en originele onderwerpen

  Je wilt graag een boodschap overbrengen bij je doelgroep. Aan de hand van je onderwerp ideeën kun je een contentplanning opstellen dat nuttig is voor je doelgroep. Het is aan jou om je boodschap te vertalen naar ijzersterke content!

  Tip 4: Gebruik een template

  Heb je niet veel tijd om zelf een template te maken voor je planning? Op Google kan je er heel wat vinden!

  Samenwerking met Little Louvain!

  Heeft u echt geen idee hoe je hier allemaal aan moet beginnen? Geen nood! Little Louvain (www.littlelouvain.com) en ik bundelen onze krachten samen om ijzersterke content te voorzien. Bij Elien kan je terecht voor een volledige social media planning. Weg met die stress dus!

  Studiocreav staat in voor krachtige beelden en video’s voor uw bedrijf. Ik maak voldoende beeldmateriaal, die je een langere periode kunt gebruiken!

  fotografe en social media freelancer

  Share