Veelgestelde vragen

Wat maakt Studiocreav zo bijzonder?

Fotograferen is mijn passie. Het gaat om meer dan alleen de mooie foto’s die ik maak. Het is een belevenis! Ik kan enorm genieten van het vastleggen van spontane en bijzondere momenten. Ik wil ervoor zorgen dat jullie kunnen terugkijken op een leuke ervaring met als bonus prachtige herinneringen.

Spontaan, naturel en puur, zo heb ik het het liefst.

Welke fotoshoots bied ik aan?

Bij Studiocreav kan je terecht voor verschillende soorten fotografie.

  • Portret
  • Lifestyle
  • Trouw
  • Zwangerschap
  • Social Media Branding
  • Koppelshoots
  • UGC-content

Wat te doen bij slecht weer?

Het weer in België is natuurlijk onvoorspelbaar. Zonnig weer hoeft niet altijd voor mooie foto’s! Soms kan regen ook een magisch effect geven aan de shoot. Wanneer het weer echt niet meewerkt, verplaatsen we de shoot naar een andere datum.

Het hangt dus van persoon tot persoon af wat je voorkeur is!

Op welke manier worden de foto’s geleverd?

Bestanden worden digitaal geleverd. Wanneer alle foto’s bewerkt zijn, verstuur ik een linkje via WeTransfer.

Ik wil graag een shoot boeken, hoe doe ik dit?

Super tof dat je een shoot wilt boeken!

Je kan gemakkelijk een shoot boeken via deze link of de knop ‘boek een shoot’ onderaan. Kies het gewenste pakket/locatie en laat je gegevens achter.

Zit je toch nog met een andere vraag? Neem gerust contact op!